Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torr nog att fatta eld

Jag är virket som ska värma andra.
Och du är lågan som ska tända mig.
Vi hör ihop.

Men jag vet inte vem du är.
Och alla andra som försökt med mig,
har fått erfara att mitt trä fortarande är
surt och fuktigt.

Jag vet att du inte kommer tills jag torkat.
Så jag får väl nöja mig med flyktig väre.
Tills du kommer på,
att det är bara du som kan få mig torr nog.

Torr nog att fatta eld.




Fri vers av SilentScreams
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-27 13:39



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Känner till det där, gjorde lummpen 30graders kyla det enda som fanns att elda med var sur ved. Bra skrivet.
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams