Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storebror

Du lämnade precis ett hål i mitt hjärta
Min älskade storebror
Som numera inte är så älskad
Åtminstone vill inte min hjärna älska dig mer

Jag är en mästare på att förtränga
Du lär få känna av det snart
Mitt sätt att skydda mig mot smärta

Du säger att jag är hatisk, storebror
Jag säger att du har rätt
Mitt hat till allt finns alltid dolt under ytan
Som ett sista försvar

Se du är redan borta ur min vilja
Eller åtminstone för ett tag

Fan, varför ska allt jag gör fel suta upp i
Totalt kaos

Jag älskade ju dig
Storebror




Fri vers av SilentScreams
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams