Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets olika konster...

Konsten att leva
Med ett kontrollfreak
Utan att bli galen
Är att vara galen
Från början




Fri vers av SilentScreams
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 20:32



Bookmark and Share


    eva m h
Kan ligga något i det....
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams