Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en väldigt speciell person


Minnen som inte finns

Går omkring i tysta rum
Tiden har visst stått stilla här
Letar efter något ohittbart
Något som varit dött i generationer

Men ändå finns det kvar
Fastetsat i den urblekta blommiga tapeten
och som håller kvar doften av en sedan länge
bortglömd parfym

Lukten av hallon-och mynta-te

Jag vet att jag aldrig kommer att få träffa dig
Du dog innan jag föddes
Men du kommer alltid att ha en speciell plats hos mig

-Farmor




Fri vers av SilentScreams
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams