Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända vingar

Kom du lilla fjäril.Kom till mig.
Jag ska få dig att gnistra.
Jag ska inte skada dig.Bara se dig nära.

Oj!Nu brann du upp.Så är livets kedja.
När du ligger i din kista.Sprejmålad och fin.
Då,då ska jag viska.

Lyssna ej till eldens ord.Ty om du gör,
då går dett illa.
Brända vinga,brända ben är allt som blir kvar.
För jag är livets gnista.




Fri vers av SilentScreams
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-29 13:05



Bookmark and Share


  Snöfjäril
vad fin dikt!tycker mycket om den här.
en favorit
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams