Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara finna något

När livet är i nedgång
När allt hänger på en tråd
När jag inte orkar vänta
När jag inte vågar gå

Varför är jag alltid ensam då?

Måste jag alltid skrika själv
Måste jag alltid dö inombords utan dig
Jag vet inte vem du är
Men varfär finns du inte här?

Blodet som du borde torka stelnar i sin pöl
Du skulle tagit handen utan känsel,
få den att släppa det älskade vassa
Gömma alla tabletter och vara riktigt nära

Det är allt jag vill
Men jag vet ju inte vem du är
Jag tror alltid att jag hittat dig men det är ändå alltid fel

Jag var naiv när jag trodde jag skulle hitta dig
Eftersom jag inte ens hittar mig själv
Då hittar ingen annan heller mig bakom väggen
och alla andra fällor som jag byggt

Visst här är jag säker
Men ensamheten gnager snart ihjäl mig
Jag ville bara hitta livet
Men allt säger att jag lagt mitt sista kort




Fri vers av SilentScreams
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-02 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams