Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig min darling Emelie!


EmelieÄngel

Vackra ängeln med fina rösten(rökig och hes)
Du hör hemma högt upp i himlen(får jag följa med?)
Leendet ditt är allt(men det syns inte ofta)

Vi förstår varann ängeln och jag
Vi kan prata i timmar
Om du vore här(vilket du inte är)
Skulle vi flyga till högsta molnet(till vårt slott)
Där lyser alltid solen

Där är vår fristad
Bortom all mänsklig rädsla




Fri vers av SilentScreams
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-03 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams