Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besatt

Jag älskar blodets sammetstrådar
Älskar vattenfallet av det röda vattnet
vattenfallet från min arm

Jag är besatt av det
Det styr mig varje sekund i mitt liv
Jag dricker det tills det nästan inte finns kvar
mer i mina ådror

Jag älskar smaken,utseendet och känslan
Känslan av värmen i min hals som
smeker bort eoner av tårar i min strupe




Fri vers av SilentScreams
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-26 12:28



Bookmark and Share


  Lordslig
härlig. ^^
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams