Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andning

Ditt namn är en gåta
Dina ögon är mystik
Dina ord är så vackra
Dina läppar heta som eld
En kropp i lust och kärlek
Allt som lever är underbart
Du är livets underbara gåta
Ser mig som din levande kung
Vad som älskar vill alltid finna
Känslan av en rinnande smekning
Din närhet gör mig vild
Dina känslor gör mig hel
I trevande sanning lever längtan fri
Den dansar och slungar ut slag
Slag som söker utan menig
I en dans av djävulsk resa
Får du läkande sår istället för liv
Men du finner din sanning när livet vänder
Och du står där ensam med lögnen som sanning
Och någon som gråter tårar av sanning
Men vill inte se det man inte tror på
Så gå och möt sanningens värld
För lögnen kan såra mer än rädda
En sårande lögn gör sanningen svag
Men sanning är lycka i oro




Fri vers av Deep_soul29
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-11-22 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29