Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Mata mig inte
Jag kan göra det själv
Ser rakt igenom dig
Du tror att jag inte förstår
Jag vet mer än vad du vill säga
Du talar till mig med små ord
Tala till mig som människa
Jag kräver respekt av dig
Du kväver mig




Fri vers av Deep_soul29
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-11-22 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29