Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

När morgonen somnat in
Fåglars vingslag blir musik
Jag reser till en annan plats
Har lämnat kvar mitt skal
När friheten får leva fri
Och inte som ett djur
Som visas upp för maktens män
De som har hoppet kvar
De som kan tro sig själva
Sinnen som blivit ord
En kärlek till en hemlighet
Någonstans finns himlen kvar
Med solens färgers skönhet
Vinter lägger sig att sova
Och våren blir ett minne




Fri vers av Deep_soul29
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-11-22 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29