Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjuret

Jagande efter sin hunger
Iskalla ögon följer din väg
Svaga steg med starkt mod
Han har sett sin bild
Han har 10 tidningar
Läser dem med njutning
Beskrivningen älskar han mest
Och nu vill han ta om det
Ännu mer våldsamma slag
En första sidas idolbild
Ingen kan se er längre
Så griper han stunden
Tar sitt farväl till friheten
Och slår sitt offer i spillror




Fri vers av Deep_soul29
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-11-22 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29