Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland det bästa jag skrivit


Skyfall

Du kommer säkert vilja tro att allting var en dröm när du vaknar
utav kallsvett och huvud som är ömt.
Vad var igår vad var det som du sa
Som fick mina ögon att blunda?
Jag hörde inte vad du sa för jag var blind

Allting har blivit som ett pussel.
Utan lösning och allting kan verka bli ditt vapen eller ditt fall
Det spelar egentligen ingen roll för du har gått och allt är slut
Och jag kan inte andas utan dig
Eller med dig

Så jag släpper snabbt din hand för jag vill inte brännas vid
Bli lika tom, falsk och ful.
Du tog itu mig men jag hittar tillbaka skall du se.
Men jag vill aldrig mer se dig i mina minnen
För du är tåren jag aldrig gråtit

Att veta var och hur och varför gör detsamma
För nu skall jag hitta ut i världen bland lögner, falskhet och våld
Så lev kvar i din dröm eller utopi eller vad som det nu är
För jag kan inte andas här
Jag måste gå för att du vill ha mig kvar i livet
Som någon sorts staty
Något du kan visa upp när du har ditt rus
Mina ben känns som gele
min tanke längtar bort
Så jag måste gå min väg för underbart är kort




Fri vers av Deep_soul29
Läst 270 gånger
Publicerad 2008-11-22 00:34



Bookmark and Share


  Ladyissiues
den här gillade jag verkligen av de jag har läst av dig
underbart är kort och inte alltid livslångt
fanns många meningar som tog tag i ens innre
mycket bra skrivet och upplagt

mvh LI
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29