Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över

Han hade pengarna i handen
Luften andandes vår
Det kunde vara i morgon som idag som igår
Hans steg var inte tomma
Hans röst hade tagit ton
Chanserna var många
Vägen dit var lång
Nu var han nästan framme
Därifrån han börjat
Tagit sina steg
Marken var modig
Kroppen den var feg
Men när allt omkring dig ser nästan dagens ljus
Vad som i mörkret rör sig
Då ingen längre stör sig
Upptagna med allt utom sig själva

Han stod där och funderade
Fötterna fick skor
Där ingenting tycks finnas
I allting som du inte minns
Minnen som du lämnat kvar
Efterlys en ny passion
Den som lever kvar
Det borde gå
Det måste gå om det inte går så kan de inte klaga på
Att vi inte försökt ändå

Det borde gå det måste gå om det inte går
Får vi fråga de som inte förstår
För de tycks veta bättre
Bättre än mig
Om vad som borde göras
Vad som är bäst för mig
Av råden som de läst i en bok
Som att läsa en text ur bibeln
Men vet de ens
Vad livet är
Vad det är att vara jag
Du är inte här och nu
Men det är lika bra
För jag är jag och inte dig
Och för det är ju mig
Så jag trivs med mitt liv
Tänk mera på dig




Fri vers av Deep_soul29
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-11-23 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deep_soul29
Deep_soul29