Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ikväll är det jävligt jobbigt

Och ikväll är det bara sådär jävla jobbigt
att leva
Och du gråter hela dagen och jag kollar i väggen
och det känns som om jag går i gröt och
allt blir jobbigt
skriker åt photoshop och slår hårt som fan i väggen
skriver inte för att skriva utan för att hålla mig flytande
och allt är jävligt jobbigt ikväll
Lyssnar på Doktor Kosmos och vill bara att han ska sjunga allt i ett stort moll men han låter glad
Testade att dricka och röka hasch men ikväll
är allt bara jävligt jobbigt
Och fan.
Kan bara säga fan
Och fimpa på livet
gråta om ingenting särskilt bara att det gör ont i hjärtat
av livet
Du frågar varför jag ringde och varför jag knappt säger något
Jag säger att jag inte vet och blir väldigt tyst. Du frågar om allt är bra
Jag säger ja och du lägger på
Och jag tänker att det
är jävligt jobbigt att leva
ikväll
Kanske inte imorgon och inte igår men ikväll
Just så
Måste hålla mig flytande men vill helst somna och inte vakna för än all vinter
smält bort och sprängt och askan täcker hela världen
Klickar på facebook för att någon ska skriva till mig. Meningslöst och någon skriver till mig men det känns ändå dåligt
fem minuter senare
Orkar inte prata
Knappt skriva
Inte ens läsa
Fan.
Ritar en bild av en skog men den blir alldeles för mörk
man ser inte grenarna ens.
Och det hela känns lite tomt. Faktiskt.
Försöker somna.
Lyckas.
Vaknar och smakar illa i munnen och drömde om tömda lador och fängelser utan folk. Allt var tomt. Kändes så fridfullt och tystare än natten.
Gråter nästan och vill drömma bort hela jävla kvällen, vintern, sorgen.
Sätter punkt.




Fri vers av Skogen/Staden
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogen/Staden
Skogen/Staden