Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är inte stark

Jag vet att de säger att ensam är stark, men med dig är jag alltid på säkrare mark.
Jag vet att de säger att tiden läker alla sår, men tiden skulle stå stilla utan den kärlek som är vår.
Mister du en så står det dig tusen åter, men mister jag dig så är det mig själv jag aldrig förlåter.

För även om mina tårar skulle förvandlas till guld, skulle jag för alltid mig själv stå i skuld.
Trots att det som inte dödar sägs härda mig, så vågar jag lova dig, att av det som i stjärnorna står skrivet - blott ett för mig måste vara givet - att du min vän förblir för livet.
Läs dessa rader om du någon gång mig i kylan vill skicka ut, för en så vacker saga ska väl aldrig ta slut?




Bunden vers av Existenspusslet
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-05 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Existenspusslet