Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallmovind

Vallmovind
Nyslagen tröst
Frukostvin i landet utanför

Doftgrindar
Stråk av liv
Omringande skratt på avstånd

Beskärda tröst
Vilsamma, otäcka vind
Allting vänder igen och igen

Språket är delat
Allt är nytt
Livet berusar mer än dryck

Fumlande, ratande, tveksamma oro

Vem vinner hjärtat
Hos den som säger nej

Enkelheten segrar
Fasar inför den

Orden är allt jag har kvar




Fri vers av Karin Ribbing
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-10-15 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Ribbing
Karin Ribbing