Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen en låttext.. Lyssna på www.karinribbing.tk


Livets Hotell

Fascinerad av symmetri
Raka vita linjer lockar dig
Du är värd så mycket mer än en skållad själ
Grå fingrar runt ditt glas
Alltid halvfulla slut
Mera papper under veden, det är kallt
På Livets Hotell

Svälter du dig mer
Lyfter du vid nästa storm
Vem tar hand om avfall i rymden dessa dar?
Trotsa nästa våg
Blunda när solen går ner
Över Stockholms innerstad

Lilla svarta hål
Vänd dig ut och in
Svälj inte mer- spy ut ditt hat
Mot den värld som gav dig rynkor vid tjugofem
Mot den man som lät dig formas
Till din värsta ovän

Stjäl en bil och åk mot norr
Det är ljusare där om sommaren
Sikta – skjut högt
Du ska vinna denna gång
Jag täcker dig när dimman lättat
Ger av mitt liv, men inte av mig själv

Lilla svarta hål
Vänd dig ut och in
Svälj inte mer- spy ut ditt hat
Mot den värld som gav dig rynkor vid tjugofem
Mot den man som lät dig formas
Till din värsta ovän




Fri vers av Karin Ribbing
Läst 570 gånger
Publicerad 2005-11-30 18:56



Bookmark and Share


    viola raz
"Stjäl en bil och åk mot norr
Det är ljusare där om sommaren
Sikta – skjut högt
Du ska vinna denna gång
Jag täcker dig när dimman lättat"

wow.. du tjejen, det här var rysligt bra..

"Fascinerad av symmetri
Raka vita linjer lockar dig
Du är värd så mycket mer än en skållad själ"

vackert och nyskapande ordval..
..ska in och lyssna på den när du sjunger sedan också
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Ribbing
Karin Ribbing