Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Sitter i ett fönster och ser
Tiden
Gå förbi
Som en osynlig gestalt
Går den in i människorna
Den stannar där
Förföljer oss
Till den dagen då vi inte behöver den mer
Den dan vi lämnar allt här
Lämnar Tiden
Oss




Fri vers av Karin Ribbing
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-10-26 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Ribbing
Karin Ribbing