Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som moln jag drar förbi

Moln drar förbi
Ansikten likaså

Vad vill ni säga med er flyktighet?

Fördriv mig
Som vore jag en kapsel full av liv

Krossa mig sedan
Dela med er av mig

Förena mig
Gör mig ett med elementen

Som moln jag drar förbi
Flyktigheten är väl uppenbar





Fri vers av Karin Ribbing
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-03 21:02



Bookmark and Share


    Gabrielle
Definitivt levande! Hela stycket är en levande känsla
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Ribbing
Karin Ribbing