Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sand smälter långsamt

Torr i munnen
Tungan som far
Över torra läppar
Sand som sakta mals
Sönder mellan mina tänder

Sväljer
Min hals
Torr
Hjärtat slår fort
I takt med kalla vågor
Blundar hårt
Medan aska förgäves flyr vindens sugande grepp

Varför vrida sig ur led
För någon annan
Tiden kan inte läka
Mera pressa..
Krossa ihop sår
Självförvållade?
Vet inte
Vet bara att sand smälter långsamt
I en tom mage

Och att aska en gång ska förenas med den
Som orsakat sår




Fri vers av Karin Ribbing
Läst 907 gånger
Publicerad 2005-10-15 11:33



Bookmark and Share


    Tow doll
bra dikt, sorgsen och läskig på något sätt!
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Karin Ribbing
Karin Ribbing