Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"DIMMAN"

Jag stiger in i dimman ännu en gång,
det är så underbart där
Drömmar blir till verklighet för ett tag
Man blir förtrollad och vill aldrig komma ut

Det är en tidsmaskin
Intelligensen blir som ett barns,
talet även så
Att räkna 1+1 kan då vara rätt svårt

Den förrädiska dimman svepte sitt täcke om mig
Visade mig himmelen och släppte sedan ut mig
trasig och oanvändbar




Fri vers av Cristian
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cristian