Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"FÖRSLUTEN TID"


En unken gammal lägenhet

Soffan är antik och ger sig av ett rökmoln när man slår sig ned
Teven är uråldrig och saknar fjärrkontroll

I spegeln på toaletten finns ansikten som aldrig suddats ut
och i badkaret kan man skönja nakna gestalter

Matos är ingrott i kökets väggar
Brödsmulor för små att bry sig om ligger utspridda på bänk och bord

Jag ser hundratals fotspår i dammet på golvet
Jag är nu en del av denna lägenhets historia

Önskar jag kunde se alla minnen som kletat sig fast i tapeterna och
hört alla röster som en gång vibrerat i rummen




Fri vers av Cristian
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:15



Bookmark and Share


  Uppfångad
Så vackert skrivet om minnen på annorlunda vis
Bravo!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Cristian