Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"SKAMVRÅN"

Varje morgon spyr jag upp mig själv
Jag känner stanken men kan aldrig fly den

Jag ser mig själv sitta i skramvrån som ett litet barn
och trots att det snart gått 30 år så sitter jag fortfarande kvar

Jag är en illusion av mig själv
Jag är ett virus
Det finns inget botemedel




Fri vers av Cristian
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 20:27



Bookmark and Share


  Paradox
Vackra ord, man blir nästan hypnotiserad av orden.


// Sallie (:
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Cristian