Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Avvikelse"

I ett samtal utan konversation leker läpparna kurragömma med ord
I ett samlag utan sex kan aldrig könen kyssas

I en tanke utan intelligens är tråden aldrig röd
Ett liv utan handling är som jorden utan axel

I den döda vinkeln är sikten alltid noll
I horisonten finns kanten du aldrig kan nå

Av din egen skugga blir du alltid skuggad
I ett foto som tas på dig blir du alltid negativ




Fri vers av Cristian
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:20



Bookmark and Share


  Uppfångad
Genomtänkt varje mening,
värt att bokmärka

Applåd!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Cristian