Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.mastervark.blogg.se


"FALLEN STJÄRNA"

Tom
Trasig själ
Eko inom mig
Söker kärlek,
finner enbart sorg

Vem har stulit allt mitt hopp?
Stjärnorna som en gång lyste så klart
i mina ögon är nu fallna
Livets låga har brunnit ut
Droppar av ens existens är allt som finns kvar
Dom är utspridda över galaxens oändlighet
Att pussla ihop dem kommer ta en evighet
Jag kommer nog aldrig att bli hel

Tom
Trasig själ
Eko inom mig
Söker kärlek,
finner enbart sorg




Fri vers av Cristian
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cristian