Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.mastervark.blogg.se


"DU"

Du är en solstråle
i den mörkaste rymd

Du är en droppe vatten
i den torraste öken

Du är ett sanningens ord
i ett hav av lögner

Du är

Du är
En glimt i ögat
på någon som inte kan se

Du är värmen i hjärtat
på någon som saknar empati

Du är ett ögonblick
man aldrig glömmer...




Fri vers av Cristian
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cristian