Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.mastervark.blogg.se


"SEXPRESSEN OCH AFTONBLODET"

Vad komiskt det är när en liten rubrik kan skapa så mycket kalabalik
Det skrivs om folk som hittar lik och om folk som lever rikt

Få det smaskigaste skvallret om kändisars skandaler
Pigga upp ditt sexliv med experters tips och bravader




Fri vers av Cristian
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-05 20:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag läser dem inte.
2010-01-05

  Larz Gustafsson VIP
De där vidriga skvallertidningarna äcklar mig.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Cristian