"You' ll never change me!" (Chron Gen)
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"You' ll never change me!" (Chron Gen)



HUGGA I STEN

hugga i sten

är ett hårt jobb

inte ett jobb för en klen

hur man än hugger

och kämpar

uteblir ändå succén

tapper men dum

är den fåne

som liksom sisyfos gör

detta totalt meningslösa

tills han sen slutligen dör

 

 

säg, är du dum nog att sälla

dig till den lilla armén

som helst vill styra och ställa

men bara hugger i sten?

kan energin inte läggas

på ett förnuftigt projekt?

misslyckas man med sin uppgift

tappar man snart all respekt

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/7 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-04 07:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underförstått: Om man inte blir en foglig knähund saknar man kärlek. Det är det perspektiv feminister brukar ha.
2012-07-04

    ej medlem längre
Helt riktigt Larz.Man måste ha något helsäkert att utgå från,för min del kärleken.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP