Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag behöver inga tillstånd från någon människa.


GUDS ANDE VERKAR

Guds Ande verkar

högt över människors staket

Guds Ande verkar

för att Guds Ande faktiskt vet

mer än Hans folk vet

Han är en allvetande Gud

Guds Ande verkar

Jag vill ta vara på Hans bud

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-06-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP