Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRISISKA FEDERATIONEN

Tänk om det finns en ung man, som umgås med planer på att skapa en federation (modell den mikronesiska) av de Frisiska Öarna.

Vad skulle detta kunna leda fram till?

Eller en separatistisk rörelse som kräver ett fritt Memel...?

 

När det gäller den unge mannen tyckte jag mig se honom på bussen i dag.

Han utstrålade: "Och jag ska vara kejsare och kalla mig Otto I"

Frågan är om vi är på väg mot en frisisk kris...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/6 2024




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-06-27 17:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://sv.wikipedia.org/wiki/Frisiska_%C3%B6arna
2024-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Kanske sjunger man sedan: "Vi är den grundlurade federationen..."
2024-06-27

  Koloristen
LOL!
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP