Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVALKANS VÅG

Söker mig till svalkan

Staden är en eld de här dagarna

Svalkan ska snart nalkas

Känn den svepa fram över prästkragarna

Hittar smultronställen

långt från värmevurm och autostradorna

Bortom karusellen

och allt Satans tjat om intifadorna

 

 

Trygg i fadersfamnen

Krampaktigheten lossas av en vilovåg

Alla kända namnen

rusar vidare på sin hetsande innedrog

Men jag får släppa taget

Vila varsamt vaggad

Vila vardagstrygg

Då är det inte jaget

Då är det bara Gud och jag

på vågens rygg

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/6 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-06-26 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP