Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag blygs icke för evangelium, ty det är en Guds kraft till frälsning...


EN LYCKLIG DAG

En lycklig dag

på tumanhand

men med en lots

till städes

En härlig dag

i detta land

men  utan ny

Mercedes

Vår status är

den högsta här

Behöver ej

symboler

När lotsen nämns

vi inte skäms

och lotsen bara småler

 

LARZ GUSTAFSSON 29/6 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-06-29 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP