Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Åh det är nåt, som aldrig lämnar nån ro, som jagar och jagar, men aldrig lämnar nån ro..." (Ulf Lundell)


PANISKT

Rastlösheten

krälar på tapeten

Det känns trångt i

fyrrumslägenheten

Ute?

Inne?

Var ska mannen vara?

Var är själen

lugn och utom fara?

 

LARZ GUSTAFSSON 26/6 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-06-26 06:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP