Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILKA ÄR DE VERKLIGA BARNAMÖRDARNA?

Gaphalsar med palestinaflaggor dök upp i Almedalen.

Där störde de Ebba Buschs tal med rop som "Barnamördare!"

Fullständigt absurt.

DÅ startas det inga namninsamlingar!

Men de kommer att bli näpsta. Sanna mina ord.

På sådd kommer skörd.

De halshuggna judiska barnens blod ropar från jorden!

 

LARZ GUSTAFSSON 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-06-28 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP