Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅ JUNIS SISTA DAG

Öppna fönstret på vid gavel

Vinden blåser vart den vill

Säg adjö till religionen

Ty den hör historien till

Öppna fönstret, stolta Mirjam

Öppna det för himmelen

Låt den friska vinden blåsa

Öppna upp för Frälsaren

 

Vädra ut den gamla unkna

Allt som redan är passé

Alla skeppen som är sjunkna

glöm dem för en nasaré

Han som är beredd att glömma

fast Han är allvetande

Han som lät Sitt vatten strömma

när jag törstat, letande

 

Öppna upp ditt fönster, Mirjam!

Ropa ut ditt vittnesbörd

om hur Gud förvandlat allting

Låt Hans stämma nu bli hörd

Tacka ja nu, till inviten

Dröj ej, som så många gör

Inför Honom är du liten

men dig gav Han livet för!

 

LARZ GUSTAFSSON 30/6 2024

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-06-30 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP