Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄCKLARNA OCH HYCKLARNA

Häcklarna och hycklarna

är snart historia

Var och en som sitter där

med sin låtsasgloria

Själv ska jag segla vidare

med äran i behåll

Och tonerna ska gå i dur

och inte alls i moll

 

Häcklarna och hycklarna

är alla samma pack

Vi sätter oss på cyklarna

och struntar i allt snack

Sen cyklar vi långt härifrån

Ja, till Pussgurkestan

Där går vi sen på kondis

och får kaffe och krokan

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/6 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2024-06-26 09:37



Bookmark and Share


  Koloristen
Häcklarna och hycklarna drivs av självgodhet och missunsamhet. Miserabla liv i stor synd.
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP