Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN SANNA SCEN

Jag vill inte vandra

i sluskarnas kvarter

Det är en av "de andra"

ni ser här framför er

Jag är en man som ni

inte möter varje dag

Jag är inget geni

Kanske är jag sinnessvag

 

 

Jag vill inte skräna

i skränfockarnas flock

På allt sådant oljud

vill jag helst lägga lock

Vill inte skandera

i NÅGOT slags parad

Men får jag profetera

så är jag mer än glad

 

 

Jag vill inte sänka

mig till en slusks nivå

Jag vill kunna tänka

och sväva i det blå

där det fläktar svalt och

där luften är helt ren

Detta har jag valt och

det är min sanna scen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-06-22 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP