Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I AUGUSTI

I augusti lägger sig lugnet

Inga måsar som skriker

Bussarna rullar vintertid

till och från citys butiker

en tragisk tid i övrigt

Det bästa är ju slut

Och hösten/vintern kommer

Man tvingas härda ut

 

En gång blir det evig sommar

för en prövad pilgrimsflock

När vi lämnat alla krämpor

och när ingen lägger lock

på det äkta livets flöden

Jublet stiger vid Guds tron

där du inte är en siffra

utan fullvärdig person

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/6 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-06-24 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP