Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖRJAN FINNS DÄR VI TAR SLUT

 

 

ett liv inför en öppen himmel

 

är ett liv i överflöd

 

ett "liv" borta från himmelriket

 

är en tid av andlig död

 

det liv som Du kom för att ge oss

 

är ett överflödande

 

ett "liv" slösat på synd och laster

 

är totalt förödande

 

 

 

det är ingen moralpredikan

 

jag förmedlar denna stund

 

det vi kallar etik är uppbyggt

 

på en väldigt bräcklig grund

 

ett kors ändar den frälsningsväg som

 

bergspredikan mejslar ut

 

ett kors, sen når vi inte längre

 

början finns där vi tar slut

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20-21/7 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-23 01:46



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker och tänkvärd text
mycket bra skaldat
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP