Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOT JUST ANOTHER MAN IN BLACK


 

 

my freedom is being frowned upon

 

i' m being denied my rights

 

i' m standing my ground

 

i won' t back down

 

hence all those downtown fights

 

 

 

i' m something the cat has just dragged in

 

i' m dirt but i just don' t care

 

i've still got this safety pin within

 

so touch me there if you dare

 

 

 

if you will attack

 

i' ll fight you back

 

i won' t give up till you crack

 

i' m watching my back

 

i cover my tracks

 

'cause i am the man in black

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/7 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-23 01:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack för allas era kommentarer!
2012-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Blanda INTE in Johnny Cash i detta. Han har ingenting med det här att göra.
Jag har heller aldrig varit något fan.
Hellre Clash än Cash.

Till Neon Girl: Det gör inget alls. Har hänt mig också.
2012-07-23

  Mats Henricson
Visst hade J.Cash en del på sitt samvete och Du skildrar det på det excellent språkliga sätt som ÄR Din signatur ! Musiken som Johnny C presterade ÄR dock en annan femma, jag gillar många av hans låtar !
2012-07-23

  Vampyrens hjärta
Svartklädd och unik.:))Johnny Cash må ha varit svartklädd men man kan ändå vara unik.:))
2012-07-23

    ej medlem längre
and so was Johnny Cash
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP