Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis, exakt, typ ungefär

 

Det tar kanske för alltid

och för alltid är en osäker

summa av tid 

Allt försvinner kanske aldrig

och aldrig är en tyngd som

väger mer än det mesta

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-08 22:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Oj, jagsom trodde jag hade koll....omvärdering anbefalles. Aldrig. Jag menar alltid.
Härlig ord-och begreppskalabalik i din dikt!
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP