Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolkning av ett avstånd

 

Sammanhangen bleknar när 

minnena förlorar sin puls

Vattnet svalkar glittrande där 

hav och himmel möts

Så, när allt går att ta på, här

och nu, så sjunger hjärtat på 

en sorgesång, hör nu...

Den växer i vågors glitter och 

blir en vibrerande strof

Vinden bär allt, som inte längre

är och det är endast vackert på

avståndets brygga 

När man riktar ögat längs med

linsens horisont så ser man det

man måste se 

Nu vågar sig allt mot ytan

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-15 20:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
När allt till slut vågar sig upp till ytan går det också att greppa utan att man går sönder.
2019-08-15

  BenGust VIP
Sensitivt blir ofta det man har perspektiv
på. Nuet hinner vi inte registrera och leva fullt ut, innan det passerar. Men på avstånd ser vi storheten.
Härlig text som växer med läsningen.
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP