Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sagopoesi


Tranan Tarja

Det var en gång en trana som var så grann
Med vackert utformat huvud och mäktigt vingspann
Tranan hade dock en jobbig hemlighet
Och vågade inte berätta för någon om det

Hon var en hane som ville vara en hona ,ibland
Tranan var förvirrad och visste inte om hen egentligen var en and
Tranan blev ledsen och bästa vännen frågade hur det var fatt
Tarja berättade sin hemlighet och vännen
trodde tranan skojade glatt

När vännen insåg hur det hela låg till
Att det handlar om hur man känner sig, och inte vad man vill
Kramade vännen Tranan och sa
Spelar ingen roll så länge du är du och mår bra!





Bunden vers (Rim) av Carpe Eleonore VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-23 22:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Coolast är korpen Konrad.
2024-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Carpe Eleonore
Carpe Eleonore VIP