Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poesi med musik Låttext till Carpe Eleonore


SUPERNOVA


Inte som andra , du och jag 
Vandrandes vilsna, natt som dag
Likt vålnader i månens sken 
Försöker sova, hungriga med frusen själ
Som tigits ihjäl 

Stjärnorna glimma, så vackert inatt
 i nattens sköra timma
Få ser och vet och hör
Vi är en tickande bomb
Vi är SUPERNOVA

Frostbitna i vår märg 
Hur ska vi kunna nå lyckans hala berg
När hoppet är kedjad i betong
Hör vår sorg skrika våran domesång
i nattens sköra timma
Få ser och vet och hör
Vi är en tickande bomb
Vi är SUPERNOVA

Vi brinner  och vårt budskap är en fackla av ilskans kraft 
För att tända sista gnistan
Smält smärtan i våra minnen 

https://orcd.co/supernova_





Fri vers (Fri form) av Carpe Eleonore VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-28 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpe Eleonore
Carpe Eleonore VIP