Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dödens väntrum

Jag blundar och somnar in för en stund
Döden vaggar mig med sin John blund
Ett mantra som sjunger befriande i mig
Tröstar tomma orden från livet 
,från dig

De döda väntar på att bli väckta
Jag är redan vaken men levande död
I en kista av förtvivlan med mörkret som täcke
är jag begravd

Ser du sanningen sover 
Då vet du svaret varför jag blundar
Känner du sanningen vaknar 
Då vet du varför jag väntar med döden
i hans väntrum
Jag var min egen ängel och Satan
byggde mitt paradis med tårar från gatan
Levande utan själ kan aldrig förstå 
Dom kommer heller aldrig någonsin och nå
Himmelska höga berg och Satans djupa dalar





Fri vers (Fri form) av Carpe Eleonore VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-06-28 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpe Eleonore
Carpe Eleonore VIP