Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuerad känsla

Känner mörkret närmar sig 
Åh, jag som trodde på dig 
Även om ljuset brinner klart
Men det är bara när jag sätter fart

Dina ord våran värld målar
Dina blickar är som nålar 
Tatuerar innerligt mitt hjärta
Plågsamt med bläcket av vår smärta

Berusad på dina andetag 
Vet vi endast brinner idag
Sakta tänder vi varandra 
Vi flammar upp men till aska

Åh,dina lögner blandas med drömmar 
Sanningen sliter,skaver och ömmar 
Syr ihop oss med taggig tråd
Men känslan vrålar ångestfyllt,
skrikandes,bedjandes om nåd

När du innerligt tatuerar mig med vår smärta



 







Bunden vers (Rim) av Carpe Eleonore VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-06-28 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpe Eleonore
Carpe Eleonore VIP