Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den förlorade skatten

Söker guldet som lyser upp natten
Men sluta gräv innan vi går itu
Bland mörka minnen och ljusa skratten 
Den förlorade skatten är vårt nu

Yra av livets vilda vals
Utan att känna eller styra alls 
Som zombies dansar vi vilsna
Med livet och döden
 
Vår dolda ädelsten
är vår sanning och inre röst
Våga utmana dagen
Ny dag gryr som tröst

Nattens famn i dimma
Våga vila när världen somnat
in i mörkrets timma
Sov trots din smärta 

Förgyll ditt nu!
Den förlorade skatten




Fri vers (Fri form) av Carpe Eleonore VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-06-29 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carpe Eleonore
Carpe Eleonore VIP