Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fria haikus. Tre rader utan kravet på 5-7-5 stavelser.


Tre haikus

Vallmo vid åkern

sommarens bästa

trafikljus

 

Isoleringsfångarna

låter koltrastarna

bära hoppet

 

Saknaden

är en blommas

som blivit eternell

 

 




Bunden vers (Haiku) av Respons VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-30 11:50



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Med andra ord, fina både lätta, tunga och underfundiga haikudikter! c
2024-06-30

  christian hüls VIP
vallmoleendet
känns genom tjocka väggar
vattnar det eviga
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP