Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten kärleksförklaring till Good Charlotte och deras musik som lättat mitt liv


GC 4ever

jag har ett liv på denna jord,

jag har sorg,

jag har smärta.

jag har GC i mitt blod,

jag har GC

i mitt hjärta.




Övriga genrer av Jessika M. Holm
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-08-21 21:58



Bookmark and Share


    gc
åh vad gulligt du har skrivit om mig :)
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessika M. Holm
Jessika M. Holm